(ویدئو) صف دریافت انسولین مقابل داروخانه ها
به گزارش آقای معلم، طی چند روز گذشته انسولین به شدت کمیاب شده و حتی در شبکه های اجتماعی کاربران با هشتگ انسولین نیست از تجربه ها و دغدغه هایشان نوشتند. در همین رابطه تصویری از ازدحام جمعیت برای دریافت انسولین مقابل داروخانه ها در فضای مجازی منتشر شده است.

این در حالی است که طبق آمار وزارت بهداشت در سال گذشته، 11درصد جمعیت بالای 25 سال در کشور به دیابت مبتلا هستند که جمعیتی بالغ بر پنج میلیون نفر را شامل می گردد، در این میان سهم پایتخت نشینان از آمار ابتلا به دیابت، 12.8درصد جمعیت بالای 25 سال است.
رئیس انجمن دیایت ایران گفته است: با توجه به کمبود انسولین وارداتی در کشور، بهتر است، انسولین های فراوری داخل جایگزین انسولین های خارجی گردد.
کمبود انسولین به دلیل قاچاق معکوس است. بیماران دیابتی یا باید انسولین را از بازار سیاه 8 برابر قیمت داروخانه بخرند یا به انسولین های تاریخ گذشته متوسل شوند.
یکی از دلالان می گوید: انسولین الان کمیاب است، اما اگر بخواهید در کمتر از یک ساعت تحویل می دهیم! انسولین را الان فقط به صورت جعبه ای و پک می فروشیم. جعبه پنج تایی 850 هزار تومان. قبلا جعبه 6 تایی و 12 تایی هم داشتیم، ولی الان نیست.
منبع: فرارو