طرز تهیه کوکو سبزی در فر به همراه نکات طلائی

به گزارش آقای معلم، کوکو سبزی یکی از پرطرفدارترین غذاهای خانواده های ایرانی است و هم چنین به عنوان یک پیش غذای مفید و سالم بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. یکی دیگر از دلایل محبوبیت کوکو سبزی راحتی و بی دردسر بودن آن برای تهیه و مواد نسبتا مقرون به صرفه قیمت و در دسترس بودن آن است. کوکو سبزی همان طور که از نام آن بر می آید از سبزی های معطری چون جعفری، شوید، تره، ریحان، ترخون، پیازچه و سایر سبزیجات معطر محلی استفاده می گردد.

طرز تهیه کوکو سبزی در فر به همراه نکات طلائی

اما یکی از مسائل کوکو سبزی مصرف بیش از حد روغن سرخ کردنی آن هنگام سرخ کردن است و برای افرادی که نگران رژیم غذایی خود هستند گزینه مناسبی نیست. بنابراین برای رژیمی درست کردن آن به جای سرخ کردن در تابه و با استفاده از روغن سرخ کردنی از فر استفاده می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی در فر (برای چهار نفر)

  • تخم مرغ: دو تا سه عدد
  • سبزیجات معطر کوکو: 500 گرم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به اندازه لازم
  • آرد: یک قاشق غذا خوری
  • روغن مایع: به اندازه یک فنجان
  • ماست: یک فنجان
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • گردو و زرشک: به اندازه لازم

طرز تهیه کوکو سبزی در فر:

در ابتدا سبزی ها را کاملاً بشورید و بگذارید تا آب آن ها خشک گردد، سپس آن را با یک چاقوی تیز کاملاً خرد کنید. سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را می ریزیم و آن ها را هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند و سفیده و زرده آن کاملاً با هم مخلوط شوند.

سپس مواد طعم دهنده را مانند ماست، پیاز، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه، یک فنجان روغن مایع و در صورت لزوم گردوی خرد شده و زرشک را اضافه می نماییم و کاملاً هم می زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و در نهایت سبزی های خرد شده را به ظرف اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یک دست شوند.

سپس مدتی می گذاریم مواد اصطلاحاً استراحت نمایند تا طعم یکدیگر را به خوبی به خود بگیرند.

سپس برای پختن کوکو سبزی در فر آماده می شویم، ابتدا فر را روشن می کنیم و در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و می گذاریم تا گرم گردد.

این نکته را مد نظر داشته باشید، حتماً فر را از قبل روشن نموده باشید. فر باید داغ باشد.

سپس قالب مورد نظرمان را برای کوکو سبزی پیدا می کنیم و کف و دیواره آن را با روغن چرب می کنیم. مایه کوکو سبزی را به قالب اضافه می کنیم و روی آن را با یک فویل می پوشانیم. سپس ظرف را داخل فر قرار می دهیم به 30 تا 35 دقیقه به آن موقع می دهیم تا پخته گردد و سپس فویل را از روی ظرف بر می داریم و چندین دقیقه هم با گریل بالای فر کوکو را حرارت می دهیم تا پخته و برشته گردد.

البته به این نکته توجه کنید که زمان پخته شدن کوکو سبزی در فر به نوع دستگاه شما بستگی دارد، بنابراین هر از چند گاهی با چنگال کوکو سبزی را چک کنید تا نسوخته باشد. بعد از آن که کوکو سبزی کاملاً پخته شد آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد گردد.

سپس آن را به اندازه دلخواه برش دهید و به ظرف مورد نظرتان انتقال دهید. می توانید برای سرو کردن کوکو سبزی آن را با گوجه فرنگی، فلفل سبز، سس و دیگر سبزیجات تزئین کنید.

برای طرز تهیه 4 سس خوشمزه و متفاوت اینجا کلیک کنید.

نکاتی در خصوص طرز تهیه کوکو سبزی در فر

  • همانطور که گفته شد کوکو سبزی یکی از غذا هایی است که تهیه آن بسیار راحت و سریع است و زمان لازم برای آماده سازی و تهیه مواد آن 15 دقیقه و زمان انتظار برای پخت آن حدود 45 دقیقه است.
  • برای آن که زرشک در کف ظرف نسوزد بهتر است زرشک را به مایه کوکو سبزی اضافه نکنیم و هم بزنیم. برای اجتناب از این حالت ابتدا یک لایه از مایه را در کف ظرف بریزید و سپس اندازهی زرشک به مابقی مایه کوکو سبزی اضافه کنید و آن را در داخل ظرف پخت بریزید.
  • کوکو سبزی را می توان در وعده های ناهار، عصرانه، شام و به صورت پیش غذا بهره ببرید.
  • با توجه به این که این مدل کوکو سبزی در فر درست می گردد و روغن کمتری برای آماده سازی آن مصرف می گردد بنابراین می توانید در ماه رمضان از آن در وعده های سحری و افطار مصرف کنید.
  • طرز تهیه کوکو سبزی در فر که در بالا به شرح آن پرداختیم مناسب برای چهار نفر است و اگر برای تعداد افراد بیشتر یا کمتر می خواهید درست کنید باید نسبت ها را تغییر دهید.
منبع: اُکالا
انتشار: 25 آذر 1400 بروزرسانی: 25 آذر 1400 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 833

به "طرز تهیه کوکو سبزی در فر به همراه نکات طلائی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو سبزی در فر به همراه نکات طلائی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید