طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان با این 10 نکته یک شام لذیذ میشه!

به گزارش آقای معلم، دیپ مرغ و بادمجان یکی از انواع دیپ است که با دو ماده غذایی اصلی یعنی مرغ و بادمجان آماده می گردد. انواع دیپ ها در واقع نوعی سس غلیظ هستند که در کنار مواد غذایی دیگر به کار می رود؛ اما شما می توانید این دیپ را به عنوان یک میان وعده و پیش غذای خوشمزه تهیه کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان می پردازیم و فوت و فن های خوشمزه شدن آن را نیز آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان با این 10 نکته یک شام لذیذ میشه!

طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان در یک نگاه

بادمجان ها و فلفل دلمه ای را بشویید و سپس در سینی فر بچینید. آنها را در فر حرارت دهید تا کبابی شوند. سپس از فر بیرون بیاورید و به شکل ساطوری آنها را خرد کنید. یک عدد سینه مرغ را با مقداری ادویه، پیاز و برگ بو روی حرارت بپزید. بعد از آنکه مرغ پخت آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید. حبه های سیر را نیز پوست بگیرید و بشویید و به شکل ریز، رنده کنید.

در یک ظرف مناسب، بادمجان و فلفل ساطوری شده، سینه مرغ ریش ریش به همراه ماست چکیده، سس خردل، سیر پوره شده و آب لیمو ترش در یک ظرف بریزید و همه مواد را به خوبی هم بزنید تا منسجم شوند و بافت یکدستی پیدا نمایند. دیپ مرغ و بادمجان آماده است.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه دیپ مرغ با بادمجان ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه دیپ مرغ و بادمجان

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
بادمجان4 عدد
سینه مرغ1 عدد
فلفل دلمه ای2 عدد
سیر3 حبه
پیاز1 عدد میانه
لیموترش1 عدد
ماست چکیده4 قاشق غذاخوری
سس خردل2 قاشق مرباخوری
نمک، فلفل سیاه، برگ بو و زردچوبهبه مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 2 ساعت

مدت زمان لازم برای تهیه دیپ بادمجان و سیب زمینی: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان مجلسی

با تهیه دیپ مرغ و بادمجان، یک پیش غذای مجلسی و میان وعده خوشمزه آماده کنید. برای تهیه این دیپ مطابق مراحل زیر پیش بروید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان، بادمجان را با آب به صورت کاملا تمیز بشویید. از آنجایی که قرار است که بادمجان را با پوست کبابی کنید حتما از تمیز بودن پوست آن مطمئن شوید. سپس به سراغ فلفل دلمه و لیموترش بروید. آنها را نیز بشویید. فلفل دلمه ای را از وسط نصف کنید و هسته ها و نوار سفید وسط آن را جدا کنید. سینه مرغ را نیز با آب بشویید تا کاملا تمیز گردد. سینه مرغ را در سبد یا آّبکش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج گردد.

شما می توانید برای تهیه سینه مرغ به روش های و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: بادمجان و فلفل دلمه ای را کبابی کنید

بادمجان ها را بدون این که پوست و کلاهک آنها را جدا کنید با یک چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و در سینی فر، کنار هم بچینید. فلفل دلمه ای را نیز کنار بادمجان در سینی فر بچینید. فر را روشن و روی دمای 240 درجه سانتی گراد، تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس سینی را در فر بگذارید و 30 دقیقه صبر کنید تا بادمجان ها و فلفل دلمه ای ها کبابی شوند.

بادمجان کبابی منجمد را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله سوم: مرغ را بپزید

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت چهار قاچ خرد کنید. سپس یک قابلمه را تا نصفه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی که به جوش آمد، سینه مرغ را به همراه پیاز و برگ بو به قابلمه اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز به مرغ بزنید. درب قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید و حدود دو ساعت زمان بدهید تا مرغ کاملا بپزد.

شما می توانید برای تهیه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به روش های حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: مواد دیپ بادمجان و مرغ را آماده کنید

در فاصله کبابی شدن بادمجان ، سیرها را پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید. می توانید از رنده ریز هم بهره ببرید. لیمو را بشویید و آب آن را بگیرید و هسته ها را جدا کنید. سیرهای رنده یا خرد شده را در آبلیمو بریزید تا طعم همدیگر را بگیرند. بعد از آن به سراغ بادمجان ها بروید.

مرحله پنجم: بادمجان و فلفل دلمه ای را ساطوری کنید

در ادامه طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان و بعد از آماده شدن بادمجان ها، آنها را به همراه فلفل دلمه ای ها از فر بیرون بیاورید و صبر کنید خنک شوند. کلاهک و پوست بادمجان را جدا کنید. سپس آنها را روی یک تخته قرار دهید و با ساطور یا چاقو به شکل ساطوری خوردشان کنید. فلفل دلمه ای را نیز به همین شیوه ساطوری کنید و با بادمجان ساطوری شده ترکیب کنید.

مرحله ششم: مرغ را آماده کنید

بعد از گذشت دو ساعت و زمانی که مرغ پخت آن را از روی حرارت بردارید. محتویات قابلمه را آبکش کنید و سینه مرغ را از آن جدا کنید. اجازه دهید سینه مرغ کمی خنک گردد سپس با چنگال آن را ریش ریش کنید یا با استفاده از چاقو و تخته آشپزخانه آن را برش بدهید.

مرحله هفتم: همه مواد دیپ را با هم ترکیب کنید

سیر، آب لیمو ترش، بادمجان و فلفل دلمه ای ساطوری شده را به همراه مرغ ریش ریش داخل یک ظرف گود و با ابعاد مناسب بریزید. ماست چکیده و سس خردل () را نیز به این ترکیب اضافه کنید. مایه دیپ را به خوبی هم بزنید تا به شکل یکدست ترکیب شوند و بافت منسجمی پیدا نمایند.

شما می توانید برای تهیه ماست چکیده و سس خردل به روش های حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله آخر: دیپ مرغ و بادمجان را سرو کنید

دیپ مرغ و بادمجان کبابی شما آماده است. برای اینکه دیپ شما منسجم تر گردد، می توانید برای نیم ساعت آن را در یخچال قرار دهید. دیپ را به عنوان پیش غذا یا میان وعده و بعلاوه چاشنی انواع سوخاری، سیب زمینی و … می توانید بهره ببرید. نوش جان!

نکات مهم درباره طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان

  • دیپ ها معمولا در دسته سس ها قرار می گیرند ولی در واقع سس نیستند. معمولا دیپ ها در کنار غذا سرو می شوند و برای مزه دار کردن آنها به کار می روند.
  • از آنجایی که دیپ مرغ و بادمجان یک ماده غذایی کامل و سنگین است به عنوان وعده غذایی اصلی و میان وعده از آن استفاده می گردد.
  • اگر سیر تازه در دسترس ندارید، می توانید از پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) بهره ببرید.
  • بعلاوه در صورت عدم دسترسی به لیموی تازه، از آبلیموهای باکیفیت بهره ببرید.
  • از بادمجان های قلمی که تخم کمتری دارند بهره ببرید. استفاده از بادمجان مرغوب تاثیر مستقیم روی طعم دیپ شما خواهد گذاشت.
  • استفاده از سینه مرغ به علت گوشت لخت و بدون استخوان آن که باعث می گردد راحت ریش ریش بگردد، در طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان توصیه می گردد.
  • بهتر است دیپ را بلافاصله بعد از تهیه و به صورت تازه مصرف کنید. دیپ را در ظرف در بسته و در یخچال به مدت 3 تا 4 روز می توانید نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن دیپ مرغ و بادمجان

در طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان آیا می توان بادمجان را به صورت سرخ شده استفاده کرد؟

از آنجایی که بادمجان سرخ شده، روغن زیادی پس می دهد استفاده از آن در تهیه دیپ توصیه نمی گردد. اگر به فر دسترسی ندارید به راحتی می توانید بادمجان را روی شعله گاز و از طریق توری کبابی کنید.

از دیپ بادمجان و مرغ در کنار چه غذاهایی می توان استفاده کرد؟

شما بنا با سلیقه و ذائقه خود می توانید این دیپ را با نان پیتا ()، ترتیلا، کراکر ها، چیپس سیب زمینی ()، سبزیجات، تکه های میوه، گوشت مزه دار شده، ماهی و یا حتی انواع ساندویچ () سرو کنید.

دیپی که تهیه کردم خیلی سفت شده، چه کار باید کرد؟

اگر فکر می کنید بافت دیپ بیش از مقدار سفت شده، کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید تا بافت آن رقیق تر گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 29 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 29 اردیبهشت 1404 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 1371

به "طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان با این 10 نکته یک شام لذیذ میشه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان با این 10 نکته یک شام لذیذ میشه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید