طرز تهیه لواشک گوجه سبز ترش خانگی ساده و ترکیبی

به گزارش آقای معلم، لواشک یکی از تنقلاتی است که در فصل تابستان بازار آن داغ می گردد. عاشقان لواشک، لواشک را در طعم های مختلف و با ترکیب میوه های جذاب تابستانی خلق می نمایند. یکی از انواع لواشکی که اخیرا بسیار مورد پسند و استقبال قرار گرفته است، لواشک گوجه سبز یا همان لواشک آلوچه سبز و ترش است که بسیار طعم ترش و لذیذی دارد.

طرز تهیه لواشک گوجه سبز ترش خانگی ساده و ترکیبی

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه انواع لواشک آلوچه ساده و ترکیبی را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

در این مطلب آمده است:

طرز تهیه لواشک گوجه سبز خانگی

طرز تهیه لواشک گوجه سبز در فر

طرز تهیه لواشک های ترکیبی گوجه سبز

طرز تهیه لواشک گوجه سبز خانگی

مواد لازم
گوجه سبز5 کیلو
آب2 لیتر
نمکبه میزان لازم

مراحل تهیه لواشک آلوچه سبز

  • گوجه سبزها را درون تشت آبی ریخته و اجازه دهید یک ساعت خیس بخورد.
  • سپس آن ها را به خوبی شسته و در آبکش بریزید.
  • به میزان لازم نمک روی گوجه سبزها بریزید.
  • گوجه سبزهای نمکی را درون قابلمه ریخته، آب را به آن اضافه نموده و شعله گاز را روشن کنید.
  • اجازه دهید به مدت 2-3 ساعت با شعله ملایم آلوچه ها پخته و نرم شوند.
  • وقتی احساس کردید که گوجه سبزها به خوبی پخته شده، آب آن تبخیر شده و می توانید هسته ها را از گوشت آن جدا کنید، شعله را خاموش کنید.
  • در مرحله بعدی اجازه دهید کمی سس لواشک گوجه سبز شما خنک گردد و سپس آن را درون آبکش ریزی بریزید.
  • با دست سس را مالش دهید تا گوشت آن از آبکش رد گردد و فقط هسته ها درون آبکش بماند.
  • در مرحله بعدی، برای یکدست تر شدن سس لواشک، پیشنهاد می کنیم با گوشکوب برقی مواد را کاملا پوره کنید. (و یا مواد را درون مخلوط کن بریزید.)

نکته: اگر احساس کردید سس شما غلظت کمی دارد، سس را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر گردد.

  • کف سینی های خود را سلفون کشیده و یا نایلون تمیزی پهن کنید و سس لواشک گوجه سبز را درون آن ها ریخته و به ضخامت مناسب (1 سانتیمتر) پهن کنید.
  • لواشک های ترش و خوشمزه خود را زیر نور مستقیم آفتاب قرار دهید تا به خوبی خشک شوند.

نکته: شما می توانید لواشک خود را زیر سایه نیز خشک کنید؛ در اینصورت رنگ لواشک شما سبزتر و زیباتر خواهد شد. اما این کار زمان بیشتری می طلبد و همچنین میزان ترشی لواشک هم کمتر از حالت آفتابی خواهد شد.

طرز تهیه لواشک گوجه سبز در فر

  • برای تهیه این لواشک در فر، بعد از تهیه سس لواشک، یک سینی فلزی را کمی چرب نموده و مواد را درون آن پهن کنید.
  • فر را روی دمای 80- 50 درجه تنظیم نموده و سینی فر را درون آن قرار دهید. (درب فر را نیمه باز بگذارید.)
  • بعد از گذشت تقریبا یکساعت، خواهید دید که کم کم آب اضافی لواشک در حال تبخیر شدن است.
  • پس از آنکه لواشک به رطوبت موردنظرتان رسید، فر را خاموش نموده و لواشک را بیرون بیاورید.

طرز تهیه لواشک های ترکیبی گوجه سبز

لواشک گوجه سبز و زردآلو: برای ملس شدن طعم لواشک خوشمزه گوجه سبز، شما می توانید از مقداری زردآلو یا سیب زرد در ترکیب آن بهره ببرید؛ به این ترتیب که هسته آن را گرفته و از ابتدا درون قابلمه بیاندازید تا حسابی له شوند.

لواشک گوجه سبز و کیوی: بعضی از افراد برای جلوه بهتر و همچنین رن و لعاب بهتر، به این لواشک کمی کیوی نیز اضافه می نمایند که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست.

لواشک گوجه سبز با رب انار: اگر به دنبال یک لواشک گوجه سبز تیره، با طعمی قوی تر هستید، رب انار را امتحان کنید؛ به دستور بالا میزان 2 قاشق غذاخوری رب انار غلیظ محلی اضافه کنید و از طعم بی نظیر این لواشک لذت ببرید. (رب انار را در انتهای پخت اضافه کنید.)

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه لواشک ترش و خوشمزه آلوچه یا همان گوجه سبز را به شما عزیزان آموزش دادیم. توصیه ما به شما این است که در فصل تابستان که شامل میوه های رنگارنگ است، لواشک های میوه ای سالم و خانگی را تهیه نموده و به این ترتیب تنقلات مطمئن و خوشمزه ای داشته باشید.

اگر با این دستورات لواشک متفاوت و خوشمزه گوجه سبز را تهیه کردید، ما و دوستان خود را از نتیجه و تجربیاتتان مطلع سازید؛ در پایین همین صفحه با ما در ارتباط باشید.

در سرانجام توصیه می کنیم طرز تهیه لواشک سیب را نیز در انگیزه دنبال کنید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 4 آبان 1399 بروزرسانی: 4 آبان 1399 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 153

به "طرز تهیه لواشک گوجه سبز ترش خانگی ساده و ترکیبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک گوجه سبز ترش خانگی ساده و ترکیبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید