تاثیر مصرف مرکبات در جلوگیری از ابتلا به زوال عقل

به گزارش آقای معلم، دانشمندان ژاپنی اعلام کردند مصرف مرکبات می تواند خطر ابتلا به بیماری زوال عقل را کاهش دهد.

تاثیر مصرف مرکبات در جلوگیری از ابتلا به زوال عقل

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، پرتقال، گریپ فروت، لیمو ترش و لیمو شیرین بخشی از خانواده عظیم مرکبات را تشکیل می دهند. علاوه بر طعم دلچسب و خواص بی شماری که مرکبات دارند، مصرف آن ها می تواند خطر ابتلا به بعضی از بیمار ها مانند زوال عقل را کاهش دهد.

زوال عقل به اختلال مزمن و گاهی حاد فرآیند های روانی اطلاق می گردد که به علت بیماری مغز رخ می دهد و با علائمی همانند تغییر شخصیت، موقعیت ناشناسی و اختلال در حافظه و یادگیری خود را نشان می دهد. با این حال، محققان ژاپنی به تازگی اعلام کردند مصرف مرکبات می تواند خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد.

دانشمندان دانشگاه توهوکو در مطالعات خود مشاهده کردند کسانی که به طور مستمر از مرکبات استفاده می نمایند احتمال کمتری دارد که با کهولت سن به زوال عقل مبتلا شوند. در این پژوهش، محققان اقدام به آنالیز 13 هزار داوطلب 65 سال به بالا طی مدت 6 سال کردند.

شواهد نشان داد افرادی که به طور مستمر 3 تا 4 بار در هفته از مرکبات در رژیم غذایی خود استفاده می نمایند، خطر ابتلا به زوال عقل در آن ها 18 درصد کمتر می گردد. همچنین افرادی که به صورت روزانه از مرکبات استفاده نموده اند، خطر توسعه زوال عقل در آن ها 23 درصد کاهش یافته است.

این تحقیقات در ژاپن پس از آن صورت گرفت که زوال عقل به یکی از چالش های نظام درمانی این کشور تبدیل شده است.

برآورد می گردد 4 میلیون و 600 هزار نفر در این کشور به زوال عقل مبتلا هستند. به دلیل آنکه جمعیت ژاپن در حال پیر شدن است، وزارت بهداشت این کشور پیش بینی نموده است تا سال 2025 شمار مبتلایان به زوال عقل به بیش از 7 میلیون و 300 هزار تن برسد. از این رو، راه های مقابله با این بیماری یکی از اولویت های نخست بهداشتی این کشور است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 5 بهمن 1399 بروزرسانی: 5 بهمن 1399 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 336

به "تاثیر مصرف مرکبات در جلوگیری از ابتلا به زوال عقل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر مصرف مرکبات در جلوگیری از ابتلا به زوال عقل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید