ویتامینی که مسکن سردردهای میگرنی است
به گزارش آقای معلم، تهران (پانا) - نتایج مطالعه نشان می دهد خوردن اندازه زیادی ماهی روغنی و مغزیجات آجیلی که مملو از اسید چرب اُمگا 3 هستند می تواند درد شدید میگرن را تسکین دهد.
به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، مطالعات نشان می دهد مصرف اسیدهای چرب اُمگا 3 به توقف میگرن یاری می نماید. این اسید در غذاهایی مانند ماهی آزاد، ساردین و مغزیجات آجیلی یافت می گردد.
محققان دریافتند کسانی که سردرد مداوم دارند در صورت داشتن رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد ماهی روغنی مانند ماهی آزاد و سایر غذاهای غنی از اسیدهای چرب، درد کمتری خواهند داشت.
نتایج این مطالعه نشان داد شرکت نمایندگانی که اُمگا 3 بیشتری می خورند سردردهای کم شدت تر و کوتاه تری دارند.
تحقیقات قبلی حاکی از آن بود که اسیدهای چرب اُمگا 3 با اثرات کاهش دهنده درد همراه هستند، در حالی که اسیدهای چرب امگا 6 ممکن است درد را تشدید نمایند.
محققان دانشگاه کارولینای شمالی معتقدند درد می تواند به وسیله تغییرات غذایی هدفمند درمان گردد.
محققان ادعا می نمایند که یک رژیم غذایی سالم باید حداقل شامل دو وعده ماهی در هفته، از جمله یک وعده ماهی روغنی باشد.
تحقیق تازه شامل 182 نفر بود که بین 5 تا 20 روز در ماه دچار سردردهای میگرنی می شدند.
آنالیز ها نشان داد رژیم غذایی حاوی مقادیر بالا اُمگا 3 با کاهش 1.3 ساعت سردرد در روز و دو روز سردرد در ماه همراه بود.
منبع: خبرگزاری پانا