ماکارونی بادمجان، طعم متفاوت یک غذای آشنا
به گزارش آقای معلم، ماکارونی بادمجان یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غذاهای گیاهی است که می توانید در فصل تابستان تهیه کنید. فقط باید بادمجان را خرد کنید و همراه با سیر، گوجه و زیتون نگینی شده تفت بدهید.
ماکارونی بادمجان فقط برای گیاه خواران نیست. هر کسی که از علاقه مندان بادمجان باشد یا بخواهد در برنامه غذایی اش تنوعی ایجاد کند می تواند ماکارونی بادمجان را امتحان کند. البته اگر دوست دارید حتما سس ماکارونی شما گوشت داشته باشد می توانید مقداری گوشت چرخ نموده هم به سس ماکارونی بادمجان اضافه کنید. برای عطر و طعم بیشتر، این غذای خوشمزه را همراه با پنیر پارمزان، جعفری و سالاد کاهو سرو کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه ماکارونی بادمجان را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی بادمجان
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- بادمجان خردشده 450 گرم
- سیر 2 حبه
- گوجه 4 عدد میانه
- زیتون سبز خردشده 1/3 پیمانه
- نمک 3/4 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری (دلخواه)
- ماکارونی رشته ای 350 گرم
- جعفری تازه 1/4 پیمانه
طرز تهیه ماکارونی بادمجان
مرحله اول
یک قابلمه آب را بگذارید روی گاز تا بجوشد. روغن زیتون را داخل تابه ای بریزید و آن را هم روی شعله قرار دهید تا داغ گردد.
بادمجان را خوب بشویید. کلاهش را جدا کنید. سپس آن را به شکل نگینی خرد کنید. بادمجان خردشده را داخل روغن داغ بریزید و حدود 5 دقیقه تفت بدهید تا نرم گردد. سپس سیر خردشده را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت بدهید تا بادمجان معطر گردد.
مرحله دوم
گوجه را هم به صورت نگینی خرد کنید. هسته زیتون ها را خارج و آن ها را خرد کنید. حال زیتون، گوجه، نمک، فلفل و فلفل قرمز را روی بادمجان بریزید. 2-3 قاشق آب هم به مخلوط اضافه کنید. 6-7 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا گوجه ها نرم شوند.
مرحله سوم
وقتی آب جوش آمد، ماکارونی رشته ای را طبق دستور موجود روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید. ماکارونی پخته شده را در ظرف های سرو تقسیم کنید و روی هر کدام مقداری از سس بادمجان تهیه شده را با قاشق بریزید.
اگر به غذاهای فوری علاقه دارید، قدیمی ترین فست فود دنیا در ایران را بخوانید.
نکته برای تهیه ماکارونی بادمجان
- ماکارونی بادمجان را با جعفری خردشده (و در صورت تمایل پنیر پارمزان) تزیین کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی املت 40 ثانیه ای را بخوانید.
منبع: پیام دلتا