طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی شوید

به گزارش آقای معلم، قلیه عدس یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذایی که بدن شما احتیاج دارد را می توانید به وسیله آن به دست آورید.

طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی شوید

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، قلیه عدس یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذایی که بدن شما احتیاج دارد را می توانید به وسیله آن به دست آورید.

مواد لازم برای تهیه قلیه عدس:

2 لیوان عدس1 عدد پیاز متوسط1 عدد قلم گوسفندچند تکه گوشت گوسفند400 گرم اسفناج پختهنمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم3 قاشق غذاخوری برگ سیرکشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک برای تزیین

طرز تهیه و دستور پخت قلیه عدس:

1. ابتدا قلم گوسفند را به مدت 5 ساعت بجوشانید. قلم گوسفندی باید آنقدر بجوشد که همه عصاره آن خارج گردد. سپس عدس و گوشت گوسفندی و عصاره قلم را در یک قابلمه روی هم بریزید و با کمی آب مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. معمولا سه ساعت طول می کشد که گوشت و عدس کاملا بپزد و له گردد.

2. حالا در یک تابه برگ سیر ، را با ادویه ها تفت بدهید. گوشت ها را ریش ریش کنید و یا با عدس بکوبید تا کاملا له گردد. حالا اسفناج را به گوشت و عدس اضافه کنید. کمی آب داخل آن بریزید و منتظر باشید تا بجوشد و حسابی قوام بیاید.

3. بعد از قوام آمدن غذای شما آماده است می توانید آن را میل کنید. برای تزئین قلیه عدس از کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک هم می توانید بهره ببرید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 27 خرداد 1400 بروزرسانی: 27 خرداد 1400 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 599

به "طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید