طرز تهیه ترشی لوبیا سبز
به گزارش آقای معلم، ترشی یکی از مخلفات همراه غذا مورد علاقه تقریبا همه ما ایرانی ها استکه انواع و طعم های خیلی فراوانی داره که خوبه که همه را حداقل 1بار امتحان کنیم چون خیلی عالینین
به گزارش خبرنگاران به نقل از سر آشپز پاپیون
گوجه فرنگی بدون پوست7 عدد
لوبیا سبز700 گرم
سیر5 حبه
فلفل سبز قلمی تندبه مقدار لازم
هویج2 عدد
نمک1 قاشق چای خوری
زردچوبه1 قاشق چای خوری
سیاه دانه1 قاشق چای خوری
سرکه1 پیمانه
گوجه فرنگی ها را به وسیله مخلوط کن به صورت پوره درآورید. سپس در صافی بریزید و آب گوجه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
2
در فاصله ای که مایه غلیظ می شود لوبیا سبز، فلفل و هویج را به اندازه هایی یکدست خرد کنید و به همراه نمک و زردچوبه و سیاه دانه در شیشه مخصوص ترشی بریزید.
3
روی مواد را با آب گوجه فرنگی و سرکه بپوشانید . درب ظرف را محکم ببندید.
4
برای دریافت پوست گوجه فرنگی ها آنها را در شوک حرارت یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید.
منبع: جام جم آنلاین