طرز تهیه آش دوغ اردبیل
به گزارش آقای معلم، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش دوغ اردبیل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
دوغ 4 تا 4/5 کیلو
سبزی آش (گشنیز، اسفناج، سیرتازه، شوید (چندتاشاخه) تره) حدوداخردشده300گرم
نخود پخته شده1پیمانه
برنج شسته شده 1پیمانه
تخم مرغ1عدد
آرد1قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت قلقلی (100گرم گوشت نوک قاشق نمک آرد یه قاشق کوچیک) باهم مخلوط میکنید و با دست به مقدار فندق درست میکنید.
دوغ رو داخل قابلمه میریزیم و یه کاسه برمیدارید برنج و آرد و تخم مرغ رو باهم میزنیم تا یکدست بشه و به دوغ اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا دوغ به جوش بیاد و دیگه هم زدن نمیخواد اول ساقه های خردشده سیر رو میریزیم بعد چند دقیقه سبزی آش رو بهش اضافه میکنم و شعله رو کم میکنم تا هم سبزی بپزه و هم جا بیفته نخود پخته شده رو هم اضافه میکنیم و درآخر کوفته های که آماده کردید رو اضافه کنید و بزارید چند دقیقه بمونه تا بپزه وقتی سیر تازه میریزید نیاز به سیر خشک نداره، ولی اگه دوست دارید له کنید یا آسیاب کنید ونوش جان کنید.
منبع: گردشبان