طرز تهیه آش دوغ اردبیل

به گزارش آقای معلم، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش دوغ اردبیل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

مواد لازم:

دوغ 4 تا 4/5 کیلو

سبزی آش (گشنیز، اسفناج، سیرتازه، شوید (چندتاشاخه) تره) حدوداخردشده300گرم

نخود پخته شده1پیمانه

برنج شسته شده 1پیمانه

تخم مرغ1عدد

آرد1قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوشت قلقلی (100گرم گوشت نوک قاشق نمک آرد یه قاشق کوچیک) باهم مخلوط میکنید و با دست به مقدار فندق درست میکنید.

دوغ رو داخل قابلمه میریزیم و یه کاسه برمیدارید برنج و آرد و تخم مرغ رو باهم میزنیم تا یکدست بشه و به دوغ اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا دوغ به جوش بیاد و دیگه هم زدن نمیخواد اول ساقه های خردشده سیر رو میریزیم بعد چند دقیقه سبزی آش رو بهش اضافه میکنم و شعله رو کم میکنم تا هم سبزی بپزه و هم جا بیفته نخود پخته شده رو هم اضافه میکنیم و درآخر کوفته های که آماده کردید رو اضافه کنید و بزارید چند دقیقه بمونه تا بپزه وقتی سیر تازه میریزید نیاز به سیر خشک نداره، ولی اگه دوست دارید له کنید یا آسیاب کنید ونوش جان کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 9 مرداد 1400 بروزرسانی: 9 مرداد 1400 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 677

به "طرز تهیه آش دوغ اردبیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش دوغ اردبیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید