خواص پسته کوهی (بنه) و ویژگی های درمانی آن

به گزارش آقای معلم، خواص بنه شامل درمان نرمی استخوان، تقویت کننده اعصاب، درمان ورم و زخم سخت، تقویت نیروی جنسی و برطرف زود انزالی، برطرف کم خونی، التیام زخم، تقویت کبد و طحال، تسکین سرفه، خفقان سینه و روماتیسم مفصلی حاد است.

خواص پسته کوهی (بنه) و ویژگی های درمانی آن

خواص پسته کوهی (بنه)

پسته کوهی که به آن سقز و بنه نیز گفته می گردد، از تیره پسته ایان است و دارای خواص بسیار گسترده به منظور درمان بیماری ها است. میوه، برگ، صمغ ترشح یافته طبیعی (سقز) و گال های گیاه قسمت های مورد استفاده دارویی این گیاه ارزشمند و پرخاصیت است. برای آشنایی بیشتر با خواص پسته کوهی در درمان بیماری ها، در ادامه با خبرنگاران همراه شوید.

بعضی از مهمترین خواص درمانی پسته کوهی عبارتند از:

  • همانند خواص پسته، یکی از مهمترین فواید پسته کوهی درمان خانگی کم خونی است. به این منظور می توانید از آن در پخت غذاها بهره ببرید.
  • عصاره پسته کوهی اثرات ضد میکروبی دارد و جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک است.
  • عصاره تهیه شده از پسته کوهی مسکن درد کمر، درد پشت و درمان خانگی درد قولنج است.
  • یاری به درمان اسهالساده؛ از خواص بنه است. به این منظور استفاده از دم نموده پوست و برگ آن توصیه می گردد.
  • از خواص بنه در طب سنتی متعادل کردن طبع بدن و برطرف سردی مزاج است.
  • استعمال ضماد تهیه شده از پسته کوهی برای درمان ورم ها و زخم های سخت مفید است.
  • مصرف پسته کوهی ترک لب را معالجه و از شب کوری پیشگیری می نماید.
  • پسته کوهی به درمان تکرر ادرار یاری می نماید.
  • روغن و میوه پسته وحشی پاک نماینده اخلاط سینه و ریه است.
  • تقویت دستگاه گوارش یکی دیگر از خواص بنه است. مصرف مداوم پسته کوهی در دفع کرم های روده و معده موثر است و از بیماری های مربوط به سیستم گوارشی نیز جلوگیری می نماید. به هضم بهتر غذا یاری می نماید و اشتها آور است.
  • پسته کوهی برای درمان نرمی استخوانبسیار مفید است.

مضرات پسته کوهی (موارد احتیاطی و منع مصرف)

زیاده روی در خوردن پسته کوهی، باعث زخم شدن دهان و کم اشتهایی می گردد. گفتنی است، امروزه به خاطر ارزش این گونه گیاهی، محافظت از آن اولویت یافته و از روش های صحیح در بهره گیری از آن استفاده می نمایند. همچنین از میوه، برگ و شیره حاصل از پسته کوهی، در صنعت داروسازی استفاده می گردد. به علاوه، اندام های مختلف درخت پسته کوهی مصارف صنعتی گسترده ای دارد و از دانه های آن نوعی روغن خوراکی بسیار خوب، به دست می آید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 22 آذر 1399 بروزرسانی: 22 آذر 1399 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 255

به "خواص پسته کوهی (بنه) و ویژگی های درمانی آن" امتیاز دهید

1 کاربر به "خواص پسته کوهی (بنه) و ویژگی های درمانی آن" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص پسته کوهی (بنه) و ویژگی های درمانی آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید