یولاف زراعی، امنیت غذایی و توسعه پایدار

به گزارش آقای معلم، انجمن علمی دانشجویی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه رازی کرمانشاه نشست تخصصی یولاف زراعی ضامن سلامتی، امنیت غذایی و توسعه پایدار را برگزار می کند.

یولاف زراعی، امنیت غذایی و توسعه پایدار

به گزارش باشگاه دانشجویان خبرنگاران، این نشست با سخنرانی دکتر صحبت بهرامی نژاد ـ عضو هیات علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و مدیرعامل شرکت کشت و صنعت سالم فرآور باختر روز چهارشنبه 26 آذر ساعت 20 تا 22 برگزار می شود.

این برنامه از طریق اسکای روم برگزار می شود و علاقه مندان می توانند با استفاده از پیوند www.skyroom.online/ch/razi1399/keshavarzi در آن شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام انجمن به آدرس instagram.com/anjoman-agriii مراجعه کنند.

یولاف یا جو دوسر، گیاهی است زراعی از خانواده غلات که علاوه بر غنی بودن از نظر پروتئین، به علت داشتن مواد معدنی سودمند، اسیدهای چرب ضروری، خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی و ویتامین ها و فیبر محلولی به نام بتاگلوکان، ضامن سلامت قلب، کاهنده کلسترول خون، کاهنده احتمال سکته قلبی، کنترل کننده بیماری های چاقی مفرط، دیابت نوع 2 و سلیاک است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 30 دی 1399 بروزرسانی: 30 دی 1399 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 324

به "یولاف زراعی، امنیت غذایی و توسعه پایدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یولاف زراعی، امنیت غذایی و توسعه پایدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید