طرز تهیه خورشت باقلا قاتق مرحله به مرحله

به گزارش آقای معلم، باقلا قاتق جز یکی از معروف ترین غذاهای شمالیه که بیشتر از بقیه غذاها جای خودش رو تو بقیه نقاط کشورمون باز نموده. این خورشت به نام های دیگه ای مثل باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن هم معروفه. باقلا قاتق با یه نوع باقالی مخصوص به نام پاچ باقالا (لوبیا رشتی، لوبیا کشاورزی) تهیه میشه که مخصوصه شمال کشوره. این خورشت فوق العاده سریع حاضر میشه و خیلی هم لذیذه …

طرز تهیه خورشت باقلا قاتق مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه خورشت باقلا قاتق

  • 2 پیمانه پاچ باقلا پاک شده
  • 1 الی 2 قاشق غذاخوری شوید خشک
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 الی 3 قاشق مربا خوری سیر رنده شده
  • 20 گرم کره
  • 1 قاشق چایخوری زرچوبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه خورشت باقلا قاتق

ابتدا به مقدار کافی روغن داخل ماهیتابه ریخته و بعد سیر رنده شده یا کوبیده رو به روغن اضافه نموده و مواد رو کمی با حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی سیر بلند بشه اما خیلی طلایی نشه. چون قراره سیر با بقیه مواد هم تفت بخوره و در صورتی که خیلی سرخ بشه در ادامه مراحل میسوزه.

حالا پاچ باقالی هایی که از پوست اول و دوم خارج کردیم رو به سیر اضافه نموده و حدود 2 الی 3 دقیقه با سیر تفتشون میدیم.

ادویه اصلی این خورشت زرچوبه است که به نسبت بقیه خورشت ها هم بیشتر ریخته میشه (البته در صورتی که دوست ندارین طعم زرچوبه خیلی داخل خورشتتون مشهود باشه کمتر بریزینش). حالا زرچوبه رو هم اضافه نموده و باز مواد رو 2 الی 3 دقیقه با هم تفت میدیم.

در نهایت نوبت شوید خشک میرسه مقدار شوید بستگی به سلیقه خودتون داره در صورتی خورشت رو پر شوید دوست دارین 2 قاشق و اگه کم شوید میپسندین 1 قاشق داخل ماهیتابه بریزین و بعد همه مواد رو باز حدود 3 دقیقه ای تفت بدین.

این نوع باقالی خیلی زود میپزه و کلا این خورشت برای آماده شدن به نیم ساعت زمان نیاز داره پس لازم نیست آب زیادی داخل موادمون بریزیم. یک الی یکو نیم لیوان آب جوش به موادمون اضافه نموده و کره رو هم داخلش مینداریم و در قابلمه رو میذاریم تا خورشتمون بپزه و جابیوفته و آبش هم کم بشه.

وقتی لوبیا ها پختن و آب خورشت هم کمتر شده بود به خورشتمون نمک و فلفل اضافه میکنیم و بعد تخم مرغارو مثل تصویر زیر داخل خورشت میشکونیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغها خوب سفت بشن.

در نهایت تخم مرغا سفت میشن و آب خورشت کمتر میشه و به روغن میوفته … حالا باقلا قاتق خوشمزه، آسون و سریع ما حاضره … نوش جان

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 14 آبان 1399 بروزرسانی: 14 آبان 1399 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 175

به "طرز تهیه خورشت باقلا قاتق مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت باقلا قاتق مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید