راهکارهای ارتقا کیفیت تغذیه دانشجویی، اعطای یارانه به رستوران ها

به گزارش آقای معلم، مجتبی صدیقی گفت: محدودیت های ارائه خدمات دانشجویی وجود دارد و به طور مثال با تمام کوشش هایی که در دانشگاه ها انجام شده اما گاهی شاهد عدم کیفیت مطلوب تغذیه هستیم.

راهکارهای ارتقا کیفیت تغذیه دانشجویی، اعطای یارانه به رستوران ها

وی اضافه نمود: راه های موازی برای برطرف این مشکل تدوین شده است که راه اندازی رستوران های مکمل در دانشگاه ها یکی از این راه ها است.

رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید نمود: در بسیاری از دانشگاه ها رستوران های مکمل راه اندازی شده که در این رستوران ها تنوع غذایی بیشتری وجود دارد.

صدیقی گفت: به این رستوران ها یارانه نیز اختصاص داده می گردد که اگر دانشجو قصد استفاده از غذای سلف را نداشت بتواند از این رستوران ها غذای مورد احتیاج خود را تامین کند.

وی عنوان نمود: صنعتی سازی آشپزخانه های دانشگاه ها یکی دیگر از راه های ارتقا کیفیت غذا است که صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با یاری دانشگاه ها درحال اجرای این طرح است.

منبع: ویکی گرام
انتشار: 1 بهمن 1399 بروزرسانی: 1 بهمن 1399 گردآورنده: fansgholami.ir شناسه مطلب: 327

به "راهکارهای ارتقا کیفیت تغذیه دانشجویی، اعطای یارانه به رستوران ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهکارهای ارتقا کیفیت تغذیه دانشجویی، اعطای یارانه به رستوران ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید